KadoKiezer.nl
100.001 ideeŽn
voor een leuk kado!
 

Eten en Drinken

Fun en Gadgets

Games en Speelgoed

Feliciteren

Huis en Tuin

Kadobonnen

Leuke dingen doen

Lezen en Schrijven

Mode en Sieraden

Muziek en Film

Speciale gelegenheden

Sport en Hobby

Tussen Kunst en Kitsch

Verzorgings producten

Witgoed & Electronica

†Diversen

POP ART SCHILDERIJEN, KUNSTVOORJOU.NL

Subafdelingen

 • Alle schilderijen (5)
 • Producten

  Beautiful Distraction
  Pop Art schilderijen, Kunstvoorjou.nl Alle schilderijen
  Kleurrijk schilderij met een prachtig abstract vrouwengezicht in Pop Art stijl. Door Irina geschilderd met acrylverf op canvas in formaat 80 x 100 cm. Zoek je een bijzonder en kleurrijk Pop Art schilderij voor boven de sofa in je living, dan is dit kunstwerk zeer geschikt!
  € 329.00

  Femme Fatale
  Pop Art schilderijen, Kunstvoorjou.nl Alle schilderijen
  Mooi schilderij van een in Pop Art stijl weergegeven jonge vrouw van Irina. De kunstenares heeft een bijzondere serie met vrouwengezichten gemaakt. Deze strak vormgegeven Pop Art schilderijen vormen een bijzonder element in je interieur. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek in formaat 80 x 80 cm.
  € 299.00

  Mermaid
  Pop Art schilderijen, Kunstvoorjou.nl Alle schilderijen
  Groot liggend schilderij van een jonge vrouw met mooie omfloerste blik in de kenmerkende pop art stijl van kunstenares Irina. Dit Pop Art schilderij is geschilderd met acrylverf op canvasdoek in formaat 150 x 50 cm. Zeker een aanwinst voor in je moderne slaapkamer of woonkamer.
  € 329.00

  Symphony
  Pop Art schilderijen, Kunstvoorjou.nl Alle schilderijen
  Schilderij van een symfonieorkest in Pop Art stijl van Irina. Dit kleurrijke grote Pop Art schilderij, geschilderd met acrylverf op canvasdoek in formaat 150 x 50 cm. Dit kunstwerk, met o.a. een piano, dwarsfluit, viool en trompet, is zeker een eyecatcher in je interieur. Irina heeft meerdere schild
  € 329.00

  Urban Story
  Pop Art schilderijen, Kunstvoorjou.nl Alle schilderijen
  Een bijzonder kunstwerk van Buttner. Met dit grote schilderij is Buttner buiten zijn comfort zone getreden. Dit schilderij met acrylverf op canvas met graffiti in street art stijl zal het goed doen in bijvoorbeeld een industriŽle inrichting.
  € 309.00


  Kunst Voor Jou

  KunstVoorJou is al enkele jaren de meest populaire online galerie voor betaalbare schilderen. KunstVoorJou levert schilderijen in diverse stijlen en onderwerpen zoals figuratief of abstract en landschappen of kunst voor de kinderkamer. De kwalitatief hoogwaardige schilderijen zijn ondanks dat ze handgeschilderd zijn zeer scherp geprijsd. De kunstwerken zijn geschilderd op zware canvasdoeken met Italiaanse acrylverf. De doeken zijn opgespannen op een professioneel houten spieframe.