KadoKiezer.nl
100.001 ideeŽn
voor een leuk kado!
 

Eten en Drinken

Fun en Gadgets

Games en Speelgoed

Feliciteren

Huis en Tuin

Kadobonnen

Leuke dingen doen

Lezen en Schrijven

Mode en Sieraden

Muziek en Film

Speciale gelegenheden

Sport en Hobby

Tussen Kunst en Kitsch

Verzorgings producten

Witgoed & Electronica

†Diversen

FIGURATIEVE SCHILDERIJEN

Subafdelingen

 • (6)
 • Producten

  Cocktail
  Figuratieve schilderijen
  Modern schilderij van een stijlvolle dame die geniet van haar cocktail wachtend op haar date. Dit kleurrijke figuratieve schilderij van een jonge vrouw is geschilderd door Irina met acrylverf op canvas in formaat 60 x 100 cm. Leuk vrolijk kunstwerk voor bijvoorbeeld de eetkamer of keuken. Natuurlijk
  € 299.00

  In Good Company
  Figuratieve schilderijen
  Modern schilderij van een groep mensen die zich vermaken op een feest, geschilderd met acrylverf op canvasdoek in mooie heldere aardetinten door kunstenares Aleksandra. Mooi schilderij in formaat 70 x 90 cm. dat goed tot zijn recht komt in bijvoorbeeld een landelijk of Scandinavisch interieur.
  € 269.00

  Meeting II
  Figuratieve schilderijen
  Bijzonder drieluik schilderij van Ines. Drie panelen van 30 x 100 cm, met een tussenruimte van 5 cm is het schilderij ongeveer vierkant maar je kunt de panelen ook iets verder uit elkaar hangen. Zeker geschikt voor in een licht modern interieur. De acrylverf ligt dik op het canvas en heeft lichte cr
  € 369.00

  Moonlight Serenade
  Figuratieve schilderijen
  Romantisch schilderij van een verliefd stelletje onder de volle maan. Geschilderd door Irina met acrylverf op canvasdoek. Prachtige gedekte blauwe kleuren en aardetinten die je interieur een warme uitstraling zullen geven.
  € 329.00

  People, Dogs & Cats
  Figuratieve schilderijen
  Bijzonder negenluik schilderij door Ines. Acht van de panelen zijn in zwart en wit en een in zwart rood, ieder paneel is 30 x 30 cm. Je kunt de leukste combinaties verzinnen om dit meerluik schilderij op te hangen.
  € 349.00

  Sketchbook Figures 3
  Figuratieve schilderijen
  Rustgevend figuratief schilderij van Aleksandra met 2 sierlijke figuren in zachte aardetinten. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. Zeker geschikt voor in een Scandinavische woonstijl. Aleksandra heeft ook een drieluik geschilderd met dezelfde titel voor als je een groter formaat zoekt.
  € 269.00


  Kunst Voor Jou

  KunstVoorJou is al enkele jaren de meest populaire online galerie voor betaalbare schilderen. KunstVoorJou levert schilderijen in diverse stijlen en onderwerpen zoals figuratief of abstract en landschappen of kunst voor de kinderkamer. De kwalitatief hoogwaardige schilderijen zijn ondanks dat ze handgeschilderd zijn zeer scherp geprijsd. De kunstwerken zijn geschilderd op zware canvasdoeken met Italiaanse acrylverf. De doeken zijn opgespannen op een professioneel houten spieframe.