KadoKiezer.nl
100.001 ideeŽn
voor een leuk kado!
 

Eten en Drinken

Fun en Gadgets

Games en Speelgoed

Feliciteren

Huis en Tuin

Kadobonnen

Leuke dingen doen

Lezen en Schrijven

Mode en Sieraden

Muziek en Film

Speciale gelegenheden

Sport en Hobby

Tussen Kunst en Kitsch

Verzorgings producten

Witgoed & Electronica

†Diversen

WORKSHOPS

Producten

Kadobon: 1 uur Salsa
Workshops
Jullie gaan in 1 uur samen de basisbeginselen van de merengue of salsa leren. Je leert leiden of volgen, figuren maken met je partner, coole en sexy moves dansen & heerlijk bewegen op salsa of merengue, een uur vol romantiek en/of plezier.
€ 65.00

Kadobon: Basiskunst van het Barbecuen
Workshops
Tijdens deze 4 uur durende workshop leert u de basiskunst van het barbecuen. U krijgt les in de verschillende technieken van het barbecuen. Aan het einde van de workshop wordt u officieel benoemd tot BarbecueMaster.
€ 75.00

Kadobon: Beginnerscursus Iyengar Yoga (4 lessen)
Workshops
De moderne yogalessen zijn erop gericht het lichaam te ontwikkelen, de stress van alledag tegen te gaan en tot rust te komen. Wilt u dit ook ervaren? Ervaar het met deze beginnerscursus Iyengar Yoga.
€ 70.00

Kadobon: Clinic Kleiduiven Schieten
Workshops
Altijd al een keer met een hagelgeweer willen schieten? Beleef deze ervaring nu met deze kadobon. Niet geschoten is altijd mis!
€ 36.50

Kadobon: Dessert taartjes maken workshop
Workshops
U gaat samen met andere drie uur lang lekkere (dessert)taartjes maken. U krijgt daarna de recepten mee naar huis.
€ 32.00

Kadobon: Divapakket (workshop sieraden maken, 2 personen)
Workshops
workshop + gebruik van onze exclusieve kralenmixen
€ 120.00

Kadobon: Introductie-Clinic Golf (2 uur)
Workshops
Geef een vriend, familielid, collega of werknemer een cadeau om nooit te vergeten. Maak kennis met de geweldige golfsport in een informele en gezellige sfeer. In deze introductie clinic maakt u kennis met de golfbasisslagen en de golfregels.
€ 25.00

Kadobon: Poker Clinic (9-40 personen)
Workshops
Nog nooit was poker zo populair! En wilt u meedoen, maar weet u niet hoe te beginnen? Dan is deze geheel verzorgde poker clinic echt iets voor u!
€ 995.00

Kadobon: Salsadansen in 5 privťlessen voor huwelijk of zomaar
Workshops
Jullie gaan in 5 privťlessen van 1 uur samen de merengue leren en de basisbeginselen van de salsa, en leer je een leuke choreografie. De perfecte manier om je voor te bereiden op jullie huwelijksdans, of zomaar...
€ 350.00

Kadobon: Sushi workshop
Workshops
De sushi kadobon is hťt geschenk voor culinaire liefhebbers. Onder het genot van groene thee en sake leer je tijdens onze 3 uur durende sushi workshop samenwerken met bijzondere ingrediŽnten.
€ 51.95

Kadobon: Workshop 'De Kunst van Meditatie' (1,5 uur)
Workshops
Meditatie verheldert de geest, vermindert de stress, lucht emoties op en creŽert positieve gedachten stroom in ons wereld. Leer de meest simpele en doeltreffende meditatietechnieken om uzelf dagelijks te onthaasten!
€ 65.00

Kadobon: Workshop Bonbon
Workshops
Een heerlijke 2,5 tot 3 uur durende workshop waarin u de basis leert van het werken met chocolade.
€ 55.00

Kadobon: Workshop bonbons en chocolade
Workshops
Eindelijk een workshop waar u uw vingers kunt aflikken en de geur van chocolade opsnuiven. Door middel van film en levende voorbeelden kunt u zien waar het in de wereld van chocolade om gaat.
€ 29.75

Kadobon: workshop bonbons maken
Workshops
Kom naar deze gezellige workshop en leer je eigen bonbons te maken en te decoreren.
€ 32.50

Kadobon: Workshop Koken met Wild
Workshops
Tijdens deze 4 uur durende workshop leert u dat u op eenvoudige wijze een fantastisch wildgerecht kan bereiden. In onze moderne kookstudio bereidt u samen met onze kok een heerlijk 3-gangen wild menu.
€ 59.50

Kadobon: Workshop Proeven & Koken The Italian Way
Workshops
Tijdens deze 4Ĺ uur durende workshop maakt u kennis met de Italiaanse keuken. U krijgt een Italiaanse wijnproeverij en u bereidt een heerlijk Italiaans 3-gangen menu.
€ 89.00

Kadobon: Workshop Sushi
Workshops
U gaat onder onze enthousiaste en deskundige begeleiding een compleet diner in de vorm van sushi bereiden.
€ 55.00

Kadobon: workshop taarten decoreren
Workshops
Kom naar deze gezellige workshop en leer je eigen taart te maken en te decoreren.
€ 32.50

Kadobon: Workshop Tapas
Workshops
U gaat onder onze enthousiaste en deskundige begeleiding een compleet diner in de vorm van tapas bereiden.
€ 70.00

Kadobon: workshop tassen pimpen
Workshops
Kom naar deze gezellige workshop en leer je eigen tas te maken en te decoreren.
€ 32.50

Kadobon: Workshop Zilveren Relatieringen Maken (2 personen)
Workshops
Tijdens deze workshop kunnen partners onder deskundige begeleiding een unieke set relatieringen ontwerpen en maken. Uw eigen relatiering, dat geeft u nog meer verbondenheid!
€ 225.00

Kadobonnen: DJ Workshops
Workshops
Leer mixen, scratchen, en ?in de beat blijven? doormiddel van een dj workshop. Je hebt de keuze uit een workshop van een uur tot een volledige workshop inclusief eigen live-set.
€ 25.00

Kadobonnen: Persoonlijke ontwikkeling
Workshops
Kom je niet uit met je tijd? Heb je moeite om NEE te zeggen? Wil je afvallen, maar geen enkel dieet hou je vol? Wij hebben diverse workshops die je daarbij kunnen helpen!
€ 35.00

Kadobonnen: Relaties
Workshops
Happy single, maar stiekem toch op zoek naar relatie? Of val jij keer op keer op de verkeerde man/vrouw? Wij helpen jou de goede weg op met diverse workshops.
€ 35.00

Nationale Geschenkbon Kadobon: Workshop Edelsmeden; Zilveren Sieraad (1 persoon)
Workshops
Tijdens deze gezellige workshop maakt u onder deskundige begeleiding een echt zilveren sieraad. Wat dacht u van een hanger, broche, of oorhangers? De keuze is aan u, maar gegarandeerd dat u er een fantastisch sieraad bij heeft na afloop.
€ 49.50

Nationale Geschenkbon Keuzevoucher
Workshops
De Nationale Geschenkbon Keuzekado: u laat de ontvanger zelf kiezen! De ontvanger heeft de keuze uit spectaculaire, lekkere en ontspannende belevenissen ůf de keuze voor een leuk en interessant product uit ons ruime assortiment.
€ 15.00


Nationale Geschenkbon

In de nieuwe webwinkel van de Nationale Geschenkbon zijn meer dan 200 kadobonnen voor de meest originele, uiteenlopende belevenissen binnen de Benelux verkrijgbaar. De kadobonnen zijn opgedeeld in 10 categorieŽn van Adrenaline, Beauty & Mind, Erop uit, Vliegen en Water Fun tot Workshops. Binnen deze categorieŽn variŽren de producten van Bungy Jumpen, Lasergamen, Massages, rondvaarten, Diners, Ferarri rijden, proefvlieglessen en raften tot een workshop cocktails maken. Er zijn belevenissen voor jong en oud te vinden, in verschillende provincies en met prijskaartjes uiteenlopend van Ä 15,- tot Ä 650,-.