KadoKiezer.nl
100.001 ideeŽn
voor een leuk kado!
 

Eten en Drinken

Fun en Gadgets

Games en Speelgoed

Feliciteren

Huis en Tuin

Kadobonnen

Leuke dingen doen

Lezen en Schrijven

Mode en Sieraden

Muziek en Film

Speciale gelegenheden

Sport en Hobby

Tussen Kunst en Kitsch

Verzorgings producten

Witgoed & Electronica

†Diversen

WATER FUN

Producten

Kadobon: 1-daagse kitesurfcursus (exclusief wetsuit)
Water Fun
Iedereen kan kitesurfen leren jong en oud. Je kunt zo rustig of extreem gaan als je zelf wilt. Van lekker over het water scheren, curven tot sprongen, tricks of in de sky hangen met een extreme airtime. De kitesurfsport kent een ongekende variŽteit!
€ 95.00

Kadobon: Brandingkanovaren
Water Fun
Met deze bon kunt u een overweldigende dag kanovaren in de woeste Noordwijkse zee.
€ 19.50

Kadobon: Candlelight Cruise Amsterdam - Avond
Water Fun
Romantische cruise door prachtig Amsterdam.
€ 27.95

Kadobon: Dichter bij Dolfijnen programma: "In het water" (Vanaf 8 jaar)
Water Fun
Heb jij altijd al een dolfijn willen aanraken? Of zo contact willen maken, dat hij zelfs op je handgebaren reageert? Laat dan nu je droom uitkomen in het Dolfinarium!
€ 125.00

Kadobon: Duikarrangement (5 personen)
Water Fun
Met deze geschenkbon geeft u uzelf een leuk water-arrangement, maar ook is dit natuurlijk een onvergetelijke ervaring voor uw kind als u dit duikarrangement geeft als kinderfeestje.
€ 66.50

Kadobon: Golfsurfen (Introductie-les)
Water Fun
Surfen in Nederland? Dat kan! Een sportieve, spannende buitenactiviteit waar je ook nog eens een kleurtje van krijgt. Oftewel zon, zee en golfsurfen, de ideale mix voor sport en plezier.
€ 35.00

Kadobon: Op Ontdekking in Groningen (max. 4 pers.)
Water Fun
Stap in een bootje en ontdek de grachten en haar grachtenpanden, leg bij de Prinsentuin aan, bekijk de verschillende woonschepen en krijg wat mee van het leven op en om het water. Je krijgt een bootje mee waar mee je je eigen koers kunt varen.
€ 40.00

Kadobon: Proefles Zeilen (2 uur)
Water Fun
Altijd al willen leren zeilen? Maak nu kennis met het zeilen op kajuit-jachten met deze geschenkbon.
€ 45.00

Kadobon: Sloep varen met picknick (2 personen)
Water Fun
Een goed gevulde picknickmand, een sloep en vaar over de Friese Meren. Onderweg leg je aan op een eilandje, om daar je picknick uit te stallen. Vaar, relax, waai uit en geniet!
€ 231.00

Kadobon: Surfles (2 uur)
Water Fun
"Golfsurfen in Nederland? Dat kan toch helemaal niet" Dat is wat veel mensen in Nederland denken als je ze zegt dat je in Nederland surft.
€ 35.00

Kadobon: The Zapcat Experience (1 uur)
Water Fun
Altijd al eens een spectaculair nieuwe ervaring willen beleven? Probeer dan nu de nieuwste snelheids-sensatie, de Zapcat! Voor de echte durfals...en voor de iets mindere uiteraard ook! Ervaar het nu!
€ 95.00

Kadobon: Waterski & Wakeboard Sensation (1 persoon)
Water Fun
Maak nu kennis met de sensatie van het waterskiŽn en wakeboarden. Tijdens deze 2 uur durende clinic worden door een ervaren instructeur de beginselen van het waterskiŽn en wakeboarden vakkundig uitgelegd.
€ 32.50

Kadobon: Zeildag
Water Fun
Wil je op een ontspannen manier kennismaken met zeilen? De Zeildag biedt je die mogelijkheid. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je de grondbeginselen van het zeilen.
€ 79.50


Nationale Geschenkbon

In de nieuwe webwinkel van de Nationale Geschenkbon zijn meer dan 200 kadobonnen voor de meest originele, uiteenlopende belevenissen binnen de Benelux verkrijgbaar. De kadobonnen zijn opgedeeld in 10 categorieŽn van Adrenaline, Beauty & Mind, Erop uit, Vliegen en Water Fun tot Workshops. Binnen deze categorieŽn variŽren de producten van Bungy Jumpen, Lasergamen, Massages, rondvaarten, Diners, Ferarri rijden, proefvlieglessen en raften tot een workshop cocktails maken. Er zijn belevenissen voor jong en oud te vinden, in verschillende provincies en met prijskaartjes uiteenlopend van Ä 15,- tot Ä 650,-.