KadoKiezer.nl
100.001 ideeŽn
voor een leuk kado!
 

Eten en Drinken

Fun en Gadgets

Games en Speelgoed

Feliciteren

Huis en Tuin

Kadobonnen

Leuke dingen doen

Lezen en Schrijven

Mode en Sieraden

Muziek en Film

Speciale gelegenheden

Sport en Hobby

Tussen Kunst en Kitsch

Verzorgings producten

Witgoed & Electronica

†Diversen

VLIEGEN

Producten

Kadobon: Ballonvaart Ticket Ochtend
Vliegen
GreetZZ ballonvaart ticket Ochtend all inclusive. Ticket voor een complete ballonvaart voor ťťn persoon in de ochtend vanuit Tilburg.
€ 130.00

Kadobon: Ballonvaart voor 1 persoon
Vliegen
Deze kadobon biedt je een ervaring die je niet snel zult vergeten. Geniet van het prachtige uitzicht vanuit de hoog varende luchtballon. Het landschap van Nederland ziet er nog mooier uit vanuit de lucht.
€ 159.00

Kadobon: Diner Op Hoog Niveau Tijdens Ballonvaart (1 persoon)
Vliegen
Een 5-gangen diner in een luchtballon. Wilt u eens iets bijzonders doen, of bent u het normale restaurant zat, kom gezellig dineren op hoog niveau.
€ 315.00

Kadobon: Exclusieve ballonvaart in BelgiŽ
Vliegen
Stap mee aan boord van onze luchtballon en ga exclusief ballonvaren boven de mooiste plekjes van BelgiŽ.
€ 135.00

Kadobon: Fly & Monkey (2 personen)
Vliegen
Altijd eens willen leren vliegen? Dat kan met deze geschenkbon. En om uw dag helemaal compleet te maken, krijgt u ook nog toegang tot het leuke, gezellige en leerzame Apenheul.
€ 169.00

Kadobon: Fly & Nature (2 personen)
Vliegen
Zo heeft u Park De Hoge Veluwe nog nooit gezien! Vanuit de lucht! En u vliegt helemaal zelf...Deze geschenkbon geeft u een geweldige experience.
€ 169.00

Kadobon: Helikoptervliegen
Vliegen
Vliegen in een helikopter is een unieke ervaring. Het onbeperkte uitzicht en de wendbaarheid van een helikopter maken van deze ervaring een heuse droomvlucht! Een helikoptervlucht geeft u een gevoel van volledige vrijheid!
€ 69.00

Kadobon: Koninklijke Vliegles (2 personen)
Vliegen
Met deze bon geeft u uzelf een koninklijk kado, u vliegt uzelf eerst over Paleis Het Loo, waarna u ook nog eens toegang heeft tot dit mooie koninklijke verblijf.
€ 169.00

Kadobon: Koninklijke Vliegles en overnachting (2 personen)
Vliegen
Met deze bon geeft u uzelf een koninklijk kado, u vliegt uzelf eerst over Paleis Het Loo, waarna u ook nog eens toegang heeft tot dit mooie koninklijke verblijf. En dan ook nog eens een overnachting in een mooi hotel!
€ 365.00

Kadobon: Ochtend Ballonvaart voor 1 persoon
Vliegen
Een ballonvaart 's morgens vroeg maken bij zonsopkomst? U verzamelt soms al in het donker (afhankelijk van het weer) om net als de zon opkomt het luchtruim te kiezen. Een fantastische ervaring!
€ 135.00

Kadobon: Proefles Helicoptervlucht
Vliegen
Ervaar hoe het is om zelf een helicopter te besturen! U voelt zich zo vrij als een vogel, een ongelofelijke ervaring!
€ 295.00

Kadobon: Proefles Vliegen
Vliegen
Wie droomt er niet van om zelf een vliegtuig te besturen? Dit is uw kans, boek nu een proefvliegles voor uzelf, een vriend, vriendin, collega of een familielid.
€ 100.00

Kadobon: Rondvlucht
Vliegen
Dit is het geschenk om uw huis, stad, dorp of streek eens vanuit een ander perspectief te bekijken, namelijk vanuit de lucht! Geniet van prachtige uitzichten, zo zag u de omgeving nog nooit.
€ 79.00

Kadobon: rondvlucht helicopter 15 minuten (2 personen)
Vliegen
Wat een geweldige ervaring! Een rondvlucht met een helicopter. Door de grote wendbaarheid en het enorme uitzicht zal u geen detail ontgaan en beleeft u een onvergetelijke experience.
€ 190.00

Kadobon: VIP Ballonvaart arrangement 2 personen
Vliegen
Geef uzelf en/of een dierbare een onvergetelijke reis door de lucht geheel in V.I.P stijl.
€ 650.00

Kadobon: Vliegangstcursus
Vliegen
Omdat voor iedereen de vliegangst zeer persoonlijk is, gaan we voor een individuele aanpak. We richten ons daarbij geheel op u. Onze op maat gesneden cursus biedt u flexibiliteit en privacy. Mocht u dat willen, dan kunt u een gast meebrengen.
€ 799.00

Kadobon: Vlucht in een luchtballon (1 persoon)
Vliegen
Werkelijk een unieke ervaring. Je voelt je zo vrij als een vogel tijdens deze magische vlucht.
€ 165.00

Kadobon: Vluchtsimulator Boeing/Airbus (max. 3 pers.)
Vliegen
Vlieg in een van de meest geavanceerde Boeing of Airbus simulators ter wereld! Voel de adrenaline door uw lijf gieren als u een machtige jet bestuurt ? onder vriendelijke begeleiding van een ervaren, actieve of gepensioneerde KLM-piloot.
€ 549.00

Kadobon: Vroege Vogel Ballonvaart (1 persoon)
Vliegen
Geniet van de magische sfeer die ontstaat wanneer u de zon tegemoet vliegt. Met deze vroege vogel ballonvaart wordt u droom werkelijkheid.
€ 135.00


Nationale Geschenkbon

In de nieuwe webwinkel van de Nationale Geschenkbon zijn meer dan 200 kadobonnen voor de meest originele, uiteenlopende belevenissen binnen de Benelux verkrijgbaar. De kadobonnen zijn opgedeeld in 10 categorieŽn van Adrenaline, Beauty & Mind, Erop uit, Vliegen en Water Fun tot Workshops. Binnen deze categorieŽn variŽren de producten van Bungy Jumpen, Lasergamen, Massages, rondvaarten, Diners, Ferarri rijden, proefvlieglessen en raften tot een workshop cocktails maken. Er zijn belevenissen voor jong en oud te vinden, in verschillende provincies en met prijskaartjes uiteenlopend van Ä 15,- tot Ä 650,-.