KadoKiezer.nl
100.001 ideeën
voor een leuk kado!
 

Eten en Drinken

Fun en Gadgets

Games en Speelgoed

Feliciteren

Huis en Tuin

Kadobonnen

Leuke dingen doen

Lezen en Schrijven

Mode en Sieraden

Muziek en Film

Speciale gelegenheden

Sport en Hobby

Tussen Kunst en Kitsch

Verzorgings producten

Witgoed & Electronica

 Diversen

RIJDEN

Producten

Kadobon: 1 uur quadrijden in de Ardennen
Rijden
Op een Yamaha 350 cc quad maak je met Club Actif een toertocht door de bossen van de Ardennen: dus niet over een statisch parcours!
€ 54.00

Kadobon: 4x4 Slip- & Off-roadcursus
Rijden
Een speciale 4x4 Anti-slipcursus & Off-road cursus om uw rijtechniek te verbeteren.
€ 189.00

Kadobon: Anti-slipcursus met portofoon
Rijden
Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer récht doorgaan! Onze rijvaardigheidscursussen zijn dé manier om een bekwaam automobilist(e) te worden.
€ 37.50

Kadobon: Antislipcursus (Uniek Arrangement)
Rijden
Na deze antislipcursus zult u zich veiliger voelen in uw eigen auto. Veel aspecten van het slippen en het beheersen van uw voertuig komen aan bod. Veiligheid boven alles!
€ 65.00

Kadobon: Auto Ongeval-simulator 30 minuten
Rijden
Met de ongeval-simulator leert u veilig hoe u zich zelf uit een benauwde positie kan redden. Wellicht niet het eerste waaraan u denkt bij een kadobon, maar wel een waardoor u met een geruster hart de weg opgaat. Een veilige experience!
€ 29.00

Kadobon: Basis Verkeersveiligheidstraining MOTOR (1 dag)
Rijden
Wat vroeger een ?slipcursus? heette noemen we tegenwoordig een verkeersveiligheidstraining. We trainen op bewustwording en ervaring. U zult zich na deze dag veiliger voelen op uw motor en met een gerust gevoel de weg op gaan.
€ 192.00

Kadobon: BMW 335I Cabrio rijden (1 persoon)
Rijden
Cadeaubon voor een fantastische rit in een BMW 335I Cabrio.
€ 99.00

Kadobon: Buggy Safari (6-12 personen)
Rijden
Een grotendeels off road toertocht door bossen met rulle zandpaden, diepe kuilen en over de landelijke verharde en onverharde wegen van het Brabantse Landschap.
€ 402.00

Kadobon: Bugracer
Rijden
Voor een spannende individuele GPS toertocht huurt u bij ons een stoere PGO Bugracer BR500i.
€ 55.00

Kadobon: Bugxter rijden (1 uur)
Rijden
Een bijzondere ervaring, een ritje in een Bugxter. U zult gegarandeerd veel bekijks trekken als u op de openbare weg een toertocht gaat maken.
€ 69.00

Kadobon: Chevrolet V8 rijden (1 persoon)
Rijden
Cadeaubon voor een ervaring die je niet snel zal vergeten, een rit in een Chevrolet Avalanche V8.
€ 99.00

Kadobon: Combi Arrangementen
Rijden
U kunt bij dit arrangement kiezen uit diverse geweldige activiteiten. Van een anti-slipcurcus tot helikoptervluchten. Stel uw eigen programma samen voor een geweldige dag.
€ 99.00

Kadobon: Exclusief arrangement
Rijden
Exclusief arrangement; het programma is afhankelijk van de door u gekozen versie, maar in ieder geval zult u in een Porsche en Hummer rijden.
€ 149.00

Kadobon: Ferrari Challenge (3 uur)
Rijden
Toe aan een Ferrari uitdaging? Voor de echte Ferrari liefhebber is de Challenge Ferrari hét arrangement! U gaat zelf rijden in drie verschillende Ferrari's. Deze kans is uniek en krijgt u alleen bij dit arrangement.
€ 499.00

Kadobon: Ferrari rijden
Rijden
Altijd al een echte Ferrari willen besturen? Voor velen blijft dit een droom. Maar dat hoeft niet! Geniet van een stukje perfectie van hoogstaande kwaliteit.
€ 189.00

Kadobon: Ferrari rijden (1 persoon)
Rijden
Cadeaubon voor een fantastische belevenis, een rit in een echte Ferrari.
€ 99.00

Kadobon: Ferrari, Hummer en Porsche rijden (1 persoon)
Rijden
Een fantastische experience, rijden in drie verschillende supercars!
€ 152.00

Kadobon: Hummer H2 rijden (1 persoon)
Rijden
Cadeaubon voor onvergetelijke rij-ervaring met de Hummer H2!
€ 80.00

Kadobon: Indoor Karten
Rijden
Ervaar de spanning, snelheid en sensatie op de 500 meter lange baan. Door de technische baan met uitdagende bochten en snelle karts maakt u kennis met het ultieme race gevoel!!
€ 28.00

Kadobon: Lamborghini rijden
Rijden
Het rijden in een Lamborghini is een unieke ervaring die u nergens mee kunt vergelijken. Voor velen lijkt het rijden in een Lamborghini onbereikbaar. Maar dat hoeft niet! Wij maken dit mogelijk!
€ 149.00

Kadobon: Mitsubishu Slipcursus
Rijden
Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer récht doorgaan! Onze rijvaardigheidscursussen zijn dé manier om een bekwaam automobilist(e) te worden.
€ 59.00

Kadobon: Motorspektakel terreinrijden
Rijden
Motorspektakel terreinrijden staat garant voor een leuke dag
€ 100.00

Kadobon: Off-road rijden
Rijden
Diepe kuilen en steile hellingen veroorzaken een uitdagend parcours! Bij Off-road rijden legt u een avontuurlijk parcours met diverse obstakels af.
€ 59.00

Kadobon: Off-road rijden deluxe
Rijden
Wilt u ook een keer ervaren wat de moderne 4x4 auto's nou allemaal kunnen? Met onze Off-road Deluxe programma's kan dit! Zo gaat u deelnemen in de 4x4 auto's van Mitsubishi. Pick-ups zijn van origine werkpaarden.
€ 69.00

Kadobon: Off-road rijden Exclusief
Rijden
Kiest u voor een Off-road cursus Exclusief? Dan heeft u een eigen voertuig, privé-instructeur én het hele parcours tot uw beschikking.
€ 189.00

Kadobon: Outdoor Karten 30 minuten
Rijden
Een razendsnelle sensatie en uitdaging voor iedereen is het Outdoor Karten. Bij het Outdoor Karten gaat het allemaal om snelheid, vaardigheid en vooral ook behendigheid.
€ 39.00

Kadobon: Porsche rijden
Rijden
Het is niet voor iedereen weggelegd om een Porsche te besturen. Of toch wel? Wij maken het rijden in een Porsche mogelijk voor iedereen!
€ 99.00

Kadobon: Porsche rijden (1 persoon)
Rijden
Cadeaubon voor een spectaculaire Porsche rit!
€ 69.00

Kadobon: Powerturnen
Rijden
De Powerturn is een bijzondere wagen die wordt bestuurd met twee gashendels. Wil je testen of de communicatie met je vriend, buurman, collega of zakenrelatie goed is? Dan is de Powerturn een uitermate geschikte activiteit!
€ 49.00

Kadobon: Quad rijden
Rijden
Techniek en behendigheid staan centraal bij het rijden op een Quad. Het uitdagende parcours heeft messcherpe bochten en pittige hellingen. Uw stuurmanskunsten worden met het Quad rijden behoorlijk op de proef gesteld.
€ 39.00

Kadobon: Quad Safari (4-10 personen)
Rijden
Een grotendeels off road toertocht door smalle paden met diepe kuilen, bossen met modderige ondergronden en over de landelijke verharde en onverharde wegen van het Brabantse Landschap.
€ 240.00

Kadobon: Sandbuggy rijden
Rijden
Rijden in een Sandbuggy is een bijzondere off-road sensatie. Met de Sandbuggy rijdt u moeiteloos over het uitdagende parcours.
€ 39.00

Kadobon: Skidcar slipcursus op acht wielen
Rijden
De slipcursus met skidcar is zo effectief bij het verbeteren van rijvaardigheden, dat de skidcar de eerste keuze is van politiekorpsen en trainingscentra over de hele wereld.
€ 95.00

Kadobon: Slipcurcus
Rijden
Leer met persoonlijke begeleiding hoe je een slip kunt voorkomen en corrigeren
€ 39.50

Kadobon: Slipcursus Duo
Rijden
Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer récht doorgaan! De rijvaardigheidscursussen zijn dé manier om een bekwaam automobilist(e) te worden.
€ 198.00

Kadobon: Slipcursus Exclusief
Rijden
Bij de Slipcursus Exclusief krijgt u een eigen voertuig, een privé-instructeur en heeft u ook de hele slipbaan tot uw beschikking.
€ 289.00

Kadobon: Slipcursus Solo
Rijden
Bij de Slipcursus Solo krijgt u een eigen voertuig en een privé-instructeur. U deelt de slipbaan met anderen. De oefeningen worden veel herhaald, waardoor u routine ontwikkelt.
€ 129.00

Kadobon: SUV Slipcursus
Rijden
Rijdt u in een SUV? Kies dan voor de speciale SUV Anti-slipcursus. De reden om te kiezen voor deze SUV Anti-slipcursus is dat een SUV (Sports Utility Vehicle) een aantal specifieke eigenschappen heeft die anders zijn dan die van een "gewone"auto.
€ 189.00

Kadobon: Ultieme Race Ervaring
Rijden
Een hele dag op het circuit van zandvoort racen in race- en supercars, geheel verzorgd inclusief lunch.
€ 275.00

Kadobon: Verkeersveiligheidstraining en Het Nieuwe Rijden (1 dag)
Rijden
Wat vroeger een ?slipcursus? heette noemen we tegenwoordig een verkeersveiligheidstraining. We trainen op bewustwording en ervaring. Daarnaast besteden we aandacht aan de technieken van ?Het Nieuwe Rijden?. Veiliger, relaxter en zuiniger dus!
€ 192.00


Nationale Geschenkbon

In de nieuwe webwinkel van de Nationale Geschenkbon zijn meer dan 200 kadobonnen voor de meest originele, uiteenlopende belevenissen binnen de Benelux verkrijgbaar. De kadobonnen zijn opgedeeld in 10 categorieën van Adrenaline, Beauty & Mind, Erop uit, Vliegen en Water Fun tot Workshops. Binnen deze categorieën variëren de producten van Bungy Jumpen, Lasergamen, Massages, rondvaarten, Diners, Ferarri rijden, proefvlieglessen en raften tot een workshop cocktails maken. Er zijn belevenissen voor jong en oud te vinden, in verschillende provincies en met prijskaartjes uiteenlopend van € 15,- tot € 650,-.