KadoKiezer.nl
100.001 ideeŽn
voor een leuk kado!
 

Eten en Drinken

Fun en Gadgets

Games en Speelgoed

Feliciteren

Huis en Tuin

Kadobonnen

Leuke dingen doen

Lezen en Schrijven

Mode en Sieraden

Muziek en Film

Speciale gelegenheden

Sport en Hobby

Tussen Kunst en Kitsch

Verzorgings producten

Witgoed & Electronica

†Diversen

FOTO & KUNST

Producten

Kadobon: Baby-Fotosessie
Foto & Kunst
Niet zomaar een babyfoto, maar net even iets anders! Hiermee geeft u uzelf een zeer bijzonder kado, waarvan u nog jaren plezier heeft. Een werkelijk uniek, blijvend geschenk.
€ 89.00

Kadobon: Beauty-fotosessie
Foto & Kunst
De mogelijkheid om het stralende middelpunt te zijn, en te blijven! Een geweldig geschenk om uzelf te vereeuwigen zoals u nog nooit heeft gedaan.
€ 119.00

Kadobon: Couple-fotosessie
Foto & Kunst
Een uitgelezen kans om samen te schitteren! Al uw sterke punten worden naar voren gehaald door het professionele team, zodat het resultaat fantastisch wordt.
€ 189.00

Kadobon: Cover-fotosessie
Foto & Kunst
Zie jij jezelf al op de cover van een magazin staan? Of wil je heel graag je partner/vriend(in) op deze manier vereeuwigd zien worden? Dit is dť mogelijkheid om dit werkelijkheid te laten worden!
€ 399.00

Kadobon: Glamour-fotosessie
Foto & Kunst
Altijd al voor 1 dag in je leven je voelen en eruit zien als een topmodel? Ga dan deze uitdaging aan en laat je verrassen door het eindresultaat!
€ 189.00

Kadobon: Kinder-fotosessie
Foto & Kunst
Wilt u uw unieke, prachtige kinderen op een werkelijk schitterende manier vastleggen? Dan is deze geschenkbon helemaal iets voor u. Ieder kind wordt een prachtig model bij deze fotosessie.
€ 89.00

Kadobon: Professionele fotoshoot van 2 dieren + 2 personen
Foto & Kunst
Tijdens de 1 uur durende fotoshoot worden er diverse foto?s gemaakt van je geliefde dieren. En indien gewenst kunnen er ook foto?s gemaakt worden van de dieren samen met jou!
€ 90.00

Kadobon: Sexy-fotosessie
Foto & Kunst
Heb je altijd al eens op het punt gestaan, maar eigenlijk nooit gedurfd? Voor jezelf, of wil je juist je partner dit mooie, unieke geschenk geven? Dan is dit dť kadobon voor jou!
€ 159.00

Kadobon: Zwanger-fotosessie
Foto & Kunst
De zwangerschap - fotosessie is een blijvend herinnering voor jezelf, je partner, maar ook later voor je kindje! Deze sessie mag ook samen met je partner en/of kinderen gedaan worden.
€ 99.00


Nationale Geschenkbon

In de nieuwe webwinkel van de Nationale Geschenkbon zijn meer dan 200 kadobonnen voor de meest originele, uiteenlopende belevenissen binnen de Benelux verkrijgbaar. De kadobonnen zijn opgedeeld in 10 categorieŽn van Adrenaline, Beauty & Mind, Erop uit, Vliegen en Water Fun tot Workshops. Binnen deze categorieŽn variŽren de producten van Bungy Jumpen, Lasergamen, Massages, rondvaarten, Diners, Ferarri rijden, proefvlieglessen en raften tot een workshop cocktails maken. Er zijn belevenissen voor jong en oud te vinden, in verschillende provincies en met prijskaartjes uiteenlopend van Ä 15,- tot Ä 650,-.