KadoKiezer.nl
100.001 ideeŽn
voor een leuk kado!
 

Eten en Drinken

Fun en Gadgets

Games en Speelgoed

Feliciteren

Huis en Tuin

Kadobonnen

Leuke dingen doen

Lezen en Schrijven

Mode en Sieraden

Muziek en Film

Speciale gelegenheden

Sport en Hobby

Tussen Kunst en Kitsch

Verzorgings producten

Witgoed & Electronica

†Diversen

EROP UIT

Producten

Kadobon: Blokarten (1 uur)
Erop uit
Strandzeilen of blokarten is spectaculair en makkelijk om te leren. Iedereen kan het. Het is geweldig om in een blokart te spelen met de wind!
€ 25.00

Kadobon: Blokarten (2 uur)
Erop uit
Strandzeilen of blokarten is spectaculair en makkelijk om te leren. Iedereen kan het. Het is geweldig om in een blokart te spelen met de wind!
€ 50.00

Kadobon: Entree The Amsterdam Dungeon (volwassenen)
Erop uit
Een onvergetelijke Hollandse geschiedenis les voor iedereen! The Amsterdam Dungeon brengt 500 jaar duistere geschiedenis in 11 shows met 7 acteurs in 1 huiveringwekkende belevenis tot leven!
€ 21.00

Kadobon: Fietstocht door de Achterhoek
Erop uit
Een ontspannen fietstocht door de Achterhoek. In een bosrijke omgeving met veel flora en fauna kunt u helemaal tot rust komen van de dagelijkse beslommeringen.
€ 25.00

Kadobon: Gezellig & Verassend avondje uit (2 pers.)
Erop uit
Met dit 3 in 1 arrangement begin je met een trendy etentje gevolgd door een ritje in de watertaxi naar een luxe Bioscoop. Daar bekijk je de film en vervolgens word je ook weer teruggebracht met de watertaxi. Gezellig en Verrassend dus..
€ 92.50

Kadobon: Niets moet en alles mag-Hotelarrangement (2 pers.)
Erop uit
Twee personen genieten van twee overnachtingen in het 3* Hotel Restaurant "Vue des Montagnes? inclusief luxe ontbijtbuffet, welkomstdrankje en ontvangst met koffie en Limburgse vlaai.
€ 178.00

kadobon: Omniversum, Ronduit Spectaculair!
Erop uit
Kijk niet naar een film, belťťf het in Omniversum! Een totaal andere experience, een film zoals je nog nooit een film hebt gezien...
€ 15.00

Kadobon: One Day Wedding Ceremonie
Erop uit
Met deze geschenkbon geeft u de ontvanger een Onedaywedding Ceremonie kado. Een complete ceremonie in bruidskleding gevolgd door het het ja-woord dat 24 uur geldig is en natuurlijk als afsluiter de kus en een foto als herinnering.
€ 59.95

Kadobon: Oranjetour Amsterdam ArenA (volwassenen)
Erop uit
Ben je ook zo gek van voetbal, en wil je graag de sfeer proeven van het WK in Zuid Afrika? Doe dan nu alvast deze leuke Oranjetour door de Amsterdam Arena, en proef de sfeer op.
€ 15.00

Kadobon: Segway Tour door diverse steden
Erop uit
Op een leuke manier een tour volgen op de Segway, door verschillende leuke, historisch interessante steden.
€ 59.50

Kadobon: Wandelzoektocht voor steden
Erop uit
Deze stadswandelingen zijn gestandaardiseerde fotozoektochten van topkwaliteit die zijn opgesteld volgens het unieke & populaire 7CQ wandelconcept.
€ 12.00

Kadobon: Wining en Dining-Hotelarrangement (2 pers.)
Erop uit
Twee personen genieten van twee overnachtingen in het 3* Hotel Restaurant Vue des Montagnes? inclusief luxe vier gangen surprise diner met begeleidend wijnarrangement en tafelwater.
€ 278.00

Kadobon: World of Ajax Inlooptour (volwassenen)
Erop uit
Een tour door de Amsterdam Arena, de thuisbasis van AFC Ajax, inclusief een kijkje in het Ajax-Museum.
€ 12.00


Nationale Geschenkbon

In de nieuwe webwinkel van de Nationale Geschenkbon zijn meer dan 200 kadobonnen voor de meest originele, uiteenlopende belevenissen binnen de Benelux verkrijgbaar. De kadobonnen zijn opgedeeld in 10 categorieŽn van Adrenaline, Beauty & Mind, Erop uit, Vliegen en Water Fun tot Workshops. Binnen deze categorieŽn variŽren de producten van Bungy Jumpen, Lasergamen, Massages, rondvaarten, Diners, Ferarri rijden, proefvlieglessen en raften tot een workshop cocktails maken. Er zijn belevenissen voor jong en oud te vinden, in verschillende provincies en met prijskaartjes uiteenlopend van Ä 15,- tot Ä 650,-.