KadoKiezer.nl
100.001 ideeŽn
voor een leuk kado!
 

Eten en Drinken

Fun en Gadgets

Games en Speelgoed

Feliciteren

Huis en Tuin

Kadobonnen

Leuke dingen doen

Lezen en Schrijven

Mode en Sieraden

Muziek en Film

Speciale gelegenheden

Sport en Hobby

Tussen Kunst en Kitsch

Verzorgings producten

Witgoed & Electronica

†Diversen


Italian Design

Italian-Design.nl levert stropdassen, vlinderdassen en pochets van topkwaliteit. Voor uw bezoekers geselecteerd in ItaliŽ, te koop in de webshop van Italian-Design.nl. De collecties zijn volledig handgemaakt door meesterkleermakers en zijn kwalitatief hoogwaardig en exclusief.

Sinds begin 2009 is Italian-Design.nl agent van Volare Collection. Volare Collection is een stropdas met een limited edition en komt van een van de beste ateliers ter wereld. Na jarenlange ervaring als vertrouwde producent voor Gucci, Ferragamo en Pal Zaleri is de Volare Collection gelanceerd. Alle dassen zijn voorzien van garantielabel, uniek nummer en handtekening van de kleermaker. Volare Collection wordt aangeboden in de betere herenmodezaken verspreid over de wereld.

Italian-Design.nl heeft ook een eigen lijn stropdassen van uitzonderlijke kwaliteit, die onder het private label Massimo Valeri wordt verkocht. Deze collectie komt van hetzelfde atelier als Volare Collection en wordt met dezelfde vakkundigheid gemaakt. Exclusief voor de Massimo Valeri is een selectie prachtige dessins gereserveerd!

Alle bestellingen worden verstuurd in een stevige doch luxe cadeauverpakking die door een standaard brievenbus past. De bezoeker betaalt hiervoor niets extra. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en binnen Europa is verzenden gratis. Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende veilige betaalmethoden als Ideal, PayPal, Mastercard, Visa en normale overboeking.

Afdelingen

  • Hoofdingang
  • dames (56)
  • heren (279)
  • onze merken (140)